Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkend Voorman Schoonmaak

Plaatsingsdatum 27-01-2014 Functiecategorie Schoonmaak / Interieurverzorgin...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 30 - 38 Salaris -
Schoonmaakunie is opzoek naar jou!

Ben jij een teamleider? En een vakman die weet wat ‘brandschoon’ betekent? Ben je fysiek sterk, in het bezit van rijbewijs B en hou je van afwisseling? Word dan voorman bij Schoonmaakunie!
Als voorman bij Schoonmaakunie ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de grondige schoonmaak van een woonhuis. Dit kan een schoonmaak na een verhuizing zijn of na een verbouwing. Maar het kan ook zijn dat je bij een klant het tapijt moet reinigen of de ramen moet lappen. Kortom, de werkzaamheden zijn zeer divers en geen dag is hetzelfde! Tijdens de opdracht geef je leiding aan je schoonmaakteam en ben je het aanspreekpunt voor de klant.

Een normale dag ziet er als volgt uit:
Vanaf kantoor rijd je rond 08.00 uur met je team, bus en materialen naar het project. Op locatie spreek je de werkzaamheden door en gaat daarna met het team aan de slag. Wanneer alle werkzaamheden perfect zijn uitgevoerd, controleer jij samen met de klant of de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.


Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als meewerkend voorman in de schoonmaakbranche, bent woonachtig in Amsterdam en op zoek naar een baan voor langere tijd. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent representatief, communicatief sterk en je weet jouw team goed te motiveren om zelfstandig en secuur te werk te gaan. Je bent goed in klantcontact en wil hun de beste schoonmaakservice bieden.

Wat kun je van ons verwachten?
- Een interne opleiding van 2 weken tot voorman
- Salaris conform CAO, € 10,79 bruto per uur
- Verhoging na behalen certificaten
- Inclusief vakantiegeld
- Fulltime basis
- Bepaalde tijd contract, met uitzicht op onbepaalde tijd
- Erkenning als vakman

Bedrijfsprofiel
Ons idee van samenwerken: Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Bij Schoonmaakunie is een tevreden medewerker: Een medewerker die met plezier naar het werk gaat, hier genoeg tijd en middelen heeft om een goede prestatie voor zijn klant neer te zetten, het juiste salaris uitbetaald krijgt en de kans krijgt om zich tot een vakman te ontwikkelen.
Een tevreden klant is voor ons: Een klant die exact de schoonmaak krijgt die hij wil, een goede relatie het de medewerker heeft en geen bijzaken ervaart.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en CV via ons online sollicitatieformulier.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Schoonmaak / Interieurverzorging
Branch(es) Facilitaire dienstverlening (Beveiliging / Schoonmaak)
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden schoonmaak, voorman, amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Afdeling HRM

Vestigingsplaats

Solliciteer